Gezins- en opvoedcoach Utrecht
 

Gezien bij....


Welkom

Welkom op de website van Gezins- en opvoedcoach Utrecht. Opvoeden en het hebben van een gezin is een verantwoordelijke taak. Deze taak brengt soms lastige situaties met zich mee. Alledaagse opvoedproblemen kunnen heel groot voelen, waardoor je je machteloos voelt. Het put je uit om elke dag weer die momenten van strijd te hebben en je weet niet meer wat je moet doen. 

Dat je je zo voelt, is helemaal niet gek. Bij niemand gaat altijd alles goed. Het is goed dat je een probleem constateert en weet dat het voor jullie op deze manier niet werkt. Het kan namelijk ook anders. Als jullie als gezin willen groeien en stappen willen nemen, ben je bij mij aan het juiste adres!

Wat doe ik?
Ik begeleid ouders en opvoeders bij alledaagse (opvoed)problemen. Het gaat hierbij om allerlei laagdrempelige problemen die in een gezin kunnen spelen. Je kunt hierbij denken aan problemen bij kinderen, zoals d
riftbuien, het niet willen slapen of eten, agressie, ongehoorzaamheid, overactiviteit of angsten. Maar ook problemen bij ouders, zoals het niet op een lijn liggen qua opvoeding of problemen binnen een samengesteld gezin kunnen reden zijn om met mij contact op te nemen.

Als je door mij begeleid wil worden, kan dat op een aantal verschillende manieren. Je kunt kiezen voor 1:1 coaching, een 1:1 traject of een telefonisch consult. Als je kiest voor 1:1 coaching of voor het 1:1 traject vinden deze sessies bij jullie thuis of op een externe locatie plaats. Dit kan in overleg ook online of in de avonden. Daarnaast organiseer ik trainingen/informatie bijeenkomsten voor groepen. Dit kun je bijvoorbeeld ook boeken met een groep vriendinnen. Het onderwerp en de invulling van de avond is dan in overleg. 

Voor werkgerelateerde opvoeders (kinderdagverblijven, gastouders en basisscholen) organiseer ik ook trainingen en informatie-avonden. De invulling hiervan is ook geheel in samenspraak.

Benieuwd of ik jullie kan helpen? Bel mij gerust even om dit te bespreken (0613951023) of plan een GRATIS intakegesprek in. Plan een GRATIS intakegesprek
E-mailen
Bellen
Info
Instagram